Finn ut dine verdier og bli mer sikker på hvilken retning du skal gå, for å komme dit du vil

Du trenger ikke lenger å lure hva verdiene dine er.

Verden er full av viktige ting og verdier, men alle kan ikke være dine verdier samtidig. 
Kjerneverdiene dine er med å forme hvordan du tar avgjørelser med stødighet og klarhet. 

 

Når du vet kjerneverdiene dine, så slutter du svive hvileløst rundt, men heller har lagt inn retningen du vil i din interne GPS.

Du finner ut hvem du er, lytter mer innover. Bryr deg mindre om hva andre måtte mene om hva du skal foreta deg. Når du vet verdiene dine så er det mye enklere og lettere å ta valg som fører deg i retning av drømmene dine.

Trykk her for å motta det du trenger for å finne ut dine verdier rett ned i din innboks, helt gratis!

Når du vet hva som er viktigst for deg, så har du også mer klarhet, stødighet og klokskap når du avgjørelser i livet ditt. 

Du spør deg selv: 
Står dette i samsvar med verdiene mine? 

Kan du krysse av på alle verdiene dine, ja da vet du at det som du står foran er riktig å gjøre.

Hei, Jeg er Silje!

Jeg er lidenskaplig opptatt av å hjelpe. 

Snart har jeg sett potensiale til over 100 utrolig fornøyde kunder og hjulpet dem til å realisere det og omfavne det selv og virkelig leve i førersete i sitt eget liv. 

Jeg har lært på den harde måten når en ikke lytter til kroppen, ei heller behandler den fint og heller ikke kjenner etter hva indre tanker og følelser er.  Så sier kroppen i fra.

Jeg fikk brått leddgikt i 2017 og bestemte meg for at jeg skulle fikse den selv om jeg ikke viste litt en gang om det jeg skulle begi meg utpå. 

Jeg brukte 13-14 måneder på å bli helt frisk og har lært dette og livsmestring, stress-integrering og hvorfor du skal prioritere deg selv høyest til  mange damer i siden oppstart januar 2020 i min voksende coaching bedrift. 

Jeg vet for min egen del, men også alle de herlige coachingkundene jeg allerede har tatt gjennom å finne sine verdier.; At det er utvilsomt gunstig å vite konkret hva du setter høyest. 

Klem fra meg

Trykk her for å motta det du trenger for å finne ut dine verdier rett ned i din innboks, helt gratis!