NÅ ER TIDEN INNE FOR Å FINNE UT HVA SOM SKAL TIL FOR Å KOMME HELT I MÅL

Det har aldri vært ett bedre tidspunkt for å prioritere det viktigste prosjektet (DEG) og finne ut hva som skal til for å komme dit som du lengter etter. 

i 2021 så har informasjonen på internett aldri vært mer tilgjengelig, men det er jo den tetteste jungelen. Hvilke råd virker, åssen gjør man slik? Hvordan kommer man seg forbi stuckness og videre? 

Hvis du har lyst å ha det bedre inni deg, få til mer av det som du brenner for, ha det mer gøy mens du lever ditt liv, ja da har du bare ett valg, det er å laste ned min nye gave. Og bruke den til din fordel, slik at du kan klatre trinnene i din trapp, dit som du vil. 

Istedenfor at du skal teste absolutt ALLE rådene, strategiene og alt du finner på det store internettet? (som vil ta deg ca 70 år).

Så har jeg gjort det veldig enkelt for deg. 
Jeg har summert alt sammen av hvorfor de damene jeg hjalp fikk til det, som de ville og drømte om. 

  • Forskjellen å gjøre ingenting fordi du er tvil om hva du skal gjøre og at du frykter å gjøre feil. Til å såvidt holde hodet over vannet i stress. 
  • Hva som skal til for å flytte opp i trinnene i trappen? Sånn på skikkelig, hva vil det kreve av deg? ( og hva vil det gi deg av utbytte)
  • Hva er viktgst i prosessen? 

Det er ingenting å vente på, skriv inn navn og epost, trykk på knappen og motta HVA SKAL TIL hefte fra meg. 

Register deg for å motta dette fantastiske hefte rett ned i din innboks, helt gratis!

 

Snart har jeg hjulpet 50 damer med å stige inn i førersete i sitt liv

Og si ja takk til både ett forhold til seg selv og en hverdag som fungerer smidig og som er i balanse. Jeg har lært på den harde måten når en ikke lytter til kroppen, ei heller behandler den fint og heller ikke kjenner etter hva indre tanker og følelser er. 

Jeg fikk brått leddgikt i 2017 og bestemte meg for at jeg skulle fikse den selv om jeg ikke viste litt en gang om det jeg skulle begi meg utpå. 

Jeg brukte 13-14 måneder på å bli helt frisk og har lært dette og livsmestring, stress-integrering og hvorfor du skal prioritere deg selv høyest til damer i 2020 i min voksende coaching bedrift. 

Nå har jeg samlet den summerte kunnskapen, alle coaching hemmelighetene og innsikten; slik at du kan finne ut hvor du er og hva som mangler fra der du vil være. 

Klem fra meg

 

Register deg for å motta dette fantastiske hefte rett ned i din innboks