Hormonell balanse, kvinnelig styrke og stødighet i kroppen din er i sikte.

Trykk på knappen og bli med

Video Poster Image

Den tredje runden av dette magiske kurset åpner opp for påmelding 1 januar. Kurset starter den 23 januar. 

Sett deg gjerne opp på venteliste (uforpliktende) allerede nå, så er du blant de første så får muligheten til å melde deg på.  Du setter deg på venteliste med å sende epost til [email protected]

Hvorfor du ikke lenger kan ignorere din kvinnelig syklus! 

Dine kvinnelige hormoner er en gave pakket inn som en berg og dalbane. Og hverken toppene eller dalene passer alltid inn i den boksen som samfunnet vil ha deg til å konforme deg i.

Boksen er laget av maskuline til andre maskuline og hvorfor er det slik at vi damer må jobbe dobbelt så hardt for å prøve å havne på nivå med menn?

Det er fordi sammenlikningsgrunnlaget er ulikt. Det blir som å sammenlikne tomater og agurk og kjefte på tomaten, fordi den er en dårlig agurk.

Du har medfødte gaver som kvinne, som i generasjoner er dysset ned. Men ved å vekke de gavene til live igjen, så vet jeg at du føler deg mer hjemme i ditt eget liv og kroppen din. Du stoler mer på deg selv og dine evner og står stødigere når motvind blafrer din vei.

Det er ikke det at du ikke passer inn. Det handler om at din unikhet ikke får plass i en liten boks.

Med kombinasjonen av gruppearbeid på zoom og selvstendig arbeid vil du oppdage at det er et trygt sted å være i deg selv, hvor du ikke holder tilbake noe lenger.

Sett deg på venteliste til runde 3! Jeg vil være med og bryte ut av boksen ✨

Maria Nikkinen Rørstad

Dette er kurset som har utvida begrepet "heilhetleg helse" enda enda enda meir! Her har eg fått ei innsikt og verktøy til vidare bruk og forståelse i kvardagen min. Eg har lært meir om dei ulike fasane i syklusen vår og dermed fått ei forståing i kvifor vi "har det som vi har det" og korleis vi kan vere i forkant og forberede det.

Sist men ikkje minst forbetre vekene, spele på lag med biologien og få enda meir ut av vårt potensiale - fysisk og psykisk. Kropp og sjel. Å vere med på dette kurset er ei gåve til meg sjølv som har gjort meg i stand til å takle og forstå stress på ein annan måte. I tillegg til all læringa so har eg fått oppleve eit fellesskap med fleire likesinna som deler sine erfaringar. Eg ser fram til å vidareføre dette her og legge det inn i planlegginga og kvardagen min.

Det har gitt meg ein ny puls, ei anna rytme og glede over livet. Det eg gler meg mest til å sjå meir på er å "spise etter syklus". Perfekt for ei som er glad i matlaging men samtidig litt matlei når det går mykje i det samme i vekene. No har eg fått monge fantastiske oppskrifter til inspirasjon - og det betyr at vekene ikkje blir eller skal vere like!! 

Det er på tide å spille på lag med kroppen din

 

Du kan prøve så hardt du kan, så lenge du kan. Men før eller siden sier kroppen din: BOM STOPP! Din kvinnelig biokjemi trenger helt andre premisser enn de maskuline som dagens arbeidsliv og samfunn er bygget opp på. 

Det er på tide å sette foten ned for å prøve å passe inn i et typisk go-go -go samfunn, hvor det er tydelig at så mange damer sliter med å konforme seg i de maskuline formene.
Men det er ikke meningen at vi kvinner skal passe inn. Du er ikke for dårlig, for lat, for sliten, feil på noen måte. Du har bare ikke spillet på lag med kroppen din, til nå. Men det skal vi ordne opp i i løpet av disse nærende 10 ukene. 

10 uker hvor du lærer å sette sammen din egen flyktige livsstil alt etter hvor du er i din feminine syklus. Du vil også forstå og kjenne at gavene i hver fase av syklusen er utrolig verdifulle. Tilogmed blødningen. 

Dette kurset inneholder læringer for både kropp, sinn og sjel. Du vil lære å koble fra den ytre verden for å koble deg på din indre verden, der hvor du finner masse visdom og gull.

The Ideal you
INTRODUSERER..

Stress & Syklus 2.0

Etabler en dyp kontakt og forståelse med det som betyr mest

Nemlig deg selv og de verktøyene som trengs for at du skal leve ditt beste liv på dine premisser. Hvor du står stødig i både motvind såvel som medvind.

Du vil lære:

 • Hvordan du kan prioritere deg selv høyere uten dårlig samvittighet
 • Hvordan du kan støtte kroppen og sjelen gjennom hele syklusen din
 • Å romme hele deg. Aksept for skyggesider og vekst er like naturlig som brede smil og fine øyeblikk.

Tiden er inne for å nære deg selv som aldri før!

Uke 1:

Istedenfor å overvelde deg med allslags intrikat biokjemi så går vi steg for steg, slik at du forstå det du trenger med hva stress gjør i kroppen.

Uke 2:

Vi dykker litt dypere ned i hva stress gjør med både helsen din og fordøyelsen. Og hvordan du kan jobbe for å støtte kroppen din best mulig.

Uke 3:

I hvilke deler av livet påvirker stress ? (svar: alle) Men på hvilken måte. Og hvordan kan du hjelpe deg selv på best og enklest mulig måte. 

(Uke 4 er utfordring og refleksjonsoppgave)

Uke 5:

Denne uken dypper vi tåen vårs ned i selvutvikling, human design. Og blir bedre kjent med oss selv.

(Uke 6 er spørsmål og svar)

Uke 7:

Hva skjer egentlig i syklusen din? Hva gjør hormonene? Og hva er det lurt å spise? Alt dette får du vite på en enkel måte, men konkrete verktøy som vil hjelpe deg

Uke 8:

Syklusen tar deg med på en berg og dalbane. Og hvordan ser de ulike delene i livet ditt ut i forhold til gavene i denne berg og dalbanen.

Uke 9:

Vi dykker enda litt mer ned i syklus-visdommen. Og du vil forstå kroppen din bedre og bli enda mer glad i deg selv og den fantastiske kroppen din etter denne uken.

Uke 10:

Vi oppsummerer alle tidligere 9 ukene. Svarer på alle spørsmål, slik at du går videre fra S&S 2.0 uten spørsmål, kun klarhet for deg selv.

Bonuser

Som deltaker i Stress & Syklus 2.0 så går du hvertfall ikke tomhendt hjem. Mange bonuser får du underveis og enda flere når du har fullført.

Rose Anette Vallesverd

Tusen takk for ett fantastisk flott stress og syklus kurs. For min del har det hjelpt meg med å bli mer bevist på følelsene mine i syklus og hvordan jeg kan forberede meg og håndtere de på en bedre måte.

Stress i hverdagen har blitt bedre, men med tanke på psykisk syk mann så er der jo noe stress for det. Alt i og utenfor hus ligger da selvfølgelig på meg. Har blitt flinkere til å la ting ligge og også spør om hjelp utenfra. Dette kurset er ikke noe kvikfix, det må jobbes med hele tiden . Så satser på at den indre roen kommer mer etterhvert.

 Silje du er ett fantastisk menneske og jeg er takknemlig for at jeg kom i kontakt med deg. Kurset ditt er helt fantastisk!

Gruppe coaching = Søsterskap

 

Selv om bålet er byttet ut med zoom-innlogging. Så er det samme intensjonen og effekten i samlingene.

Når vi treffes så er det åpne, ærlige og sårbare delinger som fører oss sammen som et kollektiv videre.  Vi vokser og lærer av hverandre.

 

Silje Aasgrav

Jeg har vært på en helsereise gjennom mange år, og fikk etterhvert øynene opp for at syklus og stress påvirker meg enormt mye. Jeg ønsket å lære mer, men fant ikke noen som så på dette fra et mammaperspektiv.

Så dukket muligheten for å delta på Stress & Syklus opp, og her får man virkelig hele pakka.

Selv om jeg kunne noe fra før, går Silje akkurat passe inn i dybden på mat, hormoner, det å sette egne behov først og hvordan kroppen påvirkes av stress og syklus.

I tillegg har vi blitt utfordret med nydelige refleksjonsoppgaver som har gitt meg klarhet rundt hva som trigger meg, og som virkelig har skapt endring i hvordan jeg tenker og takler utfordringene i hverdagen.

En skikkelig bonus var at vi var en veldig fin gjeng med damer, som skapte en ramme rundt det hele. Der jeg har kunnet dele både oppturer og nedturer, og innse at vi alle har vårt å stri med.

Som en typisk flink pike kjenner jeg at jeg etter dette kurset begynner å endre meg. Jeg aksepterer mer rot, tørr å si mer nei, spesielt med bakgrunn i min egen syklus, og jeg klarer å se på «nedturer» som læringer.

Jeg kan virkelig anbefale dette kurset.

Silje er ei dame som garantert vil lære deg mye nyttig som kan gjøre hverdagen enklere, der du kan spille på lag med deg selv og kroppen din.

Å bli med i Stress & Syklus er like lett som 1 - 2 - 3

Si ja til deg selv. Hele deg! 
Ved å trykke på knappen, velg hvordan investeringen din skal se ut. Betal med verdens beste samvittighet! For dette er en investering som vil både gi deg verdi for resten av livet, men du kan også dele videre med kommende generasjoner.

Sett deg på venteliste til runde 3 ! Åjaaa! Årets beste investering, her kommer jeg!

Nina Knutsen Kirkengen

Tusen hjertelig takk Silje, for at du hjelper oss damer til å ta et ansvar rundt et veldig viktig tema.- nemlig oss selv, kvinner, helsen vår og vårt unike system når det kommer til syklus og hormoner. 

Dette burde komme som en revolusjon i pensum, for så viktig er det. Alle kvinner med respekt for sin helse burde ta dette kurset til Silje. Jeg har lært mye nytt, men også blitt påminnet om at "kunnskap leder til forståelse, og forståelse leder til aksept" siterert med kloke ord fra Silje. 

Vi i dagens samfunn fokuserer på som negativt; lav energi og behov for mye hvile , egentlig er ganske naturlig i perioder. Aksept for når vi følger vår syklus, og respekterer den, så får vi kanskje også mer av den gode energien tilbake og mindre plager og vondter i det lange løp. 

Stress & Syklus hjalp meg til å forstå hvordan jeg kan følge denne rytmen med både min kropp og sinn. 

Silje har en helt unik evne til å se sammenhenger mellom hvordan kropp og sinn påvirker hverandre. Og dette er et veldig godt skreddersydd opplegg med det beste for både kroppens forskjellige fysiske behov, sammen med pleie for det kognitive og sjelelige. 

 Det er også godt å få dele denne innsikten sammen med et herlig fellesskap. Og å lære av andre damer i dette felleskapet som Silje legger til rette for.

 Veldig takknemlig for dette kurset.

Jeg er Silje.

De fleste ville kanskje beskrive meg som en mor, kone og grunderspire. Men jeg er mye mer enn det. Og det samme gjelder for deg.

Selv om det er lett for både samfunnet og oss selv å putte oss i ulike bokser, så trenger vi ikke å bli inne i de boksene som er for små. Bli med meg å bryt deg løs fra de boksene som du tidligere har prøvd å komme ut av.

Min største hovedmisjon  er å etterlate jorden bedre enn jeg ankom den. 

Og å holde dette kurset for deg og alle de andre er en vei til å bidra til nettopp det overordende målet. 

Jeg vet hvor kjipt og ille det er å være supersliten og oppvridd gammel kjøkkenklut. 

Med dette kurset vil jeg gi deg som medkvinne, søster kraften tilbake til forståelsen og kunnskapen til å forme ditt liv bedre enn du trodde var mulig. 

"For en herlig blanding av kunnskap denne dama har. Hun kan alt. Ikke sånn litt om alt, men ALT om ALT. 

Hver gang har Silje klart å snu det til at jeg enten ser ting på en annen måte, eller kommet med innspill/råd som hjelper.

Jeg er langt ifra ferdig med reisen min, men har fått fantastiske verktøy å jobbe med som hjelper meg på veien. Det rare er at flere av verktøya hadde jeg hørt om før, men klarte ikke å gjennomføre de alene. Det å ha ei som heier på deg og vil at du skal lykkes er GULL."

 
Utrolig fornøyd 3barns mor

"Jeg har lært å ta bedre vare på meg selv.  

Jeg har det bedre, forholdet til mannen er bedre, ungene er gladere og hele familien er generellt mer harmonisk. 

Sammen med Silje har jeg jobbet med ubevisste tankemønstre som har stjålet energi. Nå sover jeg bedre og har mer energi på dagen. 

Silje er en sprudlende og omsorgsfull dame med mye kunnskap og har en helhetlig tilnærming. "

 
Mamma til 3, som prioriterer seg selv høyere nå

Earlybird priser gyldig frem til 11/01

Alles reise er ulike. Finn den riktige pakken for deg.

Stress & Syklus 2.0

3330,-

Earlybird og mest for pengene

 • 10 uker med verdifulle læringer for alt relatert til stress og syklus.
 • Tilgang til alle opptak og læringer i 3 måneder etter kurset er ferdig.
 • 4  "Q and A" i søsterskap stil
 • 2 utfordringer og refleksjonshefter
 • Bonuser
Ja! Dette er for meg ❤

Stress & Syklus 2.0 2 avdrag

1888,-

Earlybird

 • 10 uker med verdifulle læringer
  for alt relatert til stress og syklus.
 • Tilgang til alle opptak og læringer i 3 måneder etter kurset er ferdig.
 • 4  "Q and A" i søsterskap stil
 • 2 utfordringer og refleksjonshefter
 • Bonuser
Ja! Jeg investerer i meg selv 🔥

Stress & Syklus 2.0 VIP

2999,-

à 2 avdrag (kun 5 plasser)

 • 4 x 1:1 coachingtimer med din coach og mentor Silje
 • 10 uker med verdifulle læringer for alt relatert til stress og syklus.
 • Tilgang til alle opptak og læringer i 3 måneder etter kurset er ferdig.
 • 4  "Q and A" i søsterskap stil
 • 2 utfordringer og refleksjonshefter
 • Bonuser
Ja! Jeg fortjener VIP 👑

Du kan velge mellom disse investeringene

Alles reise er ulike. Finn den riktige pakken for deg.

Stress & Syklus 2.0

4440,-

Ordinær pris

 • 10 uker med verdifulle læringer for alt relatert til stress og syklus.
 • Tilgang til alle opptak og læringer i 3 måneder etter kurset er ferdig.
 • 4  "Q and A" i søsterskap stil
 • 2 utfordringer og refleksjonshefter
 • Bonuser
YASS! Jeg vil investere i meg selv ❤

Stress & Syklus 2.0 2 avdrag

2440,-

à 2 avdrag

 • 10 uker med verdifulle læringer for alt relatert til stress og syklus.
 • Tilgang til alle opptak og læringer i 3 måneder etter kurset er ferdig.
 • 4  "Q and A" i søsterskap stil
 • 2 utfordringer og refleksjonshefter
 • Bonuser
Jeg er klar for å prioritere meg selv høyere 💕

Stress & Syklus 2.0 VIP 2 avdrag

3550,-

à 2 avdrag

 • 4 x 1:1 coachingtimer med din coach og mentor Silje
 • 10 uker med verdifulle læringer for alt relatert til stress og syklus.
 • Tilgang til alle opptak og læringer i 3 måneder etter kurset er ferdig.
 • 4  "Q and A" i søsterskap stil
 • 2 utfordringer og refleksjonshefter
 • Bonuser
Jeg er en VIP 👑