Hormonell balanse, kvinnelig styrke og stødighet i kroppen din er i sikte.

Trykk på knappen og bli med

Video Poster Image

Mistrives du i kroppen din?

Sliter du med for mye stress?

Føles kroppen din ikke som din egen?

Det er på tide å spille på lag med kroppen din

 

Du kan prøve så hardt du kan, så lenge du kan. Men før eller siden sier kroppen din: BOM STOPP! Din kvinnelige biokjemi trenger helt andre premisser enn de maskuline som dagens arbeidsliv og samfunn er bygget opp på. 

Det er på tide å sette foten ned for å prøve å passe inn i et typisk go-go -go samfunn, hvor det er tydelig at så mange damer sliter med å konforme seg i de maskuline formene.
Men det er ikke meningen at vi kvinner skal passe inn. Du er ikke for dårlig, for lat, for sliten, feil på noen måte. Du har bare ikke spillet på lag med kroppen din, til nå. Men det skal vi ordne opp i i løpet av disse nærende 7 modulene som slippes i løpet av 4 uker.

7 moduler hvor du lærer å sette sammen din egen flyktige livsstil alt etter hvor du er i din feminine syklus. Du vil også forstå og kjenne at gavene i hver fase av syklusen er utrolig verdifulle. Tilogmed blødningen. 

Dette kurset inneholder læringer for både kropp, sinn og sjel. Du vil lære å koble fra den ytre verden for å koble deg på din indre verden, der hvor du finner masse visdom og gull.

Og det er derfor du ikke lenger kan ignorere din kvinnelig syklus! 

Dine kvinnelige hormoner er en gave pakket inn som en berg og dalbane. Og hverken toppene eller dalene passer alltid inn i den boksen som samfunnet vil ha deg til å konforme deg i.

Ved å koble deg på kroppen og spille på lag med den, så vil oppleve at symptomene på en ubalansert syklus stabiliseres seg, syklus for syklus. Det er ikke bare magi, det er slik du er lagt. 

På grunn av at kvinner og menn er så ulike og den boksen mange damer ønsker å passe inn, fordi det liksom slik samfunnet er.

Den er laget av maskuline til andre maskuline og hvorfor er det slik at vi damer må jobbe dobbelt så hardt for å prøve å havne på nivå med menn?

Det er fordi sammenlikningsgrunnlaget er ulikt. Det blir som å sammenlikne tomater og agurk og kjefte på tomaten, fordi den er en dårlig agurk.

Du har medfødte gaver som kvinne, som i generasjoner er dysset ned. Men ved å vekke de gavene til live igjen, så vet jeg at du føler deg mer hjemme i ditt eget liv og kroppen din. Du stoler mer på deg selv og dine evner og står stødigere når motvind blafrer din vei.

OH YES! SIGN ME UP! 👯‍♀️✨🦋

Det er ikke det at du ikke passer inn. Det handler om at din unikhet og dine interne berg og dalbaner som er superkreftene i syklusen din ikke får plass i en liten boks.

Med kombinasjonen av videolæringer, praktiske oppgaver og refleksjonsoppgaver vil du oppdage at det er et trygt sted å være i deg selv, hvor du ikke holder tilbake noe lenger.

Jeg vil være med og lage min egen romslige og nærende boks ✨

Maria Nikkinen Rørstad

Dette er kurset som har utvida begrepet "heilhetleg helse" enda enda enda meir! Her har eg fått ei innsikt og verktøy til vidare bruk og forståelse i kvardagen min. Eg har lært meir om dei ulike fasane i syklusen vår og dermed fått ei forståing i kvifor vi "har det som vi har det" og korleis vi kan vere i forkant og forberede det.

Sist men ikkje minst forbetre vekene, spele på lag med biologien og få enda meir ut av vårt potensiale - fysisk og psykisk. Kropp og sjel. Å vere med på dette kurset er ei gåve til meg sjølv som har gjort meg i stand til å takle og forstå stress på ein annan måte. I tillegg til all læringa so har eg fått oppleve eit fellesskap med fleire likesinna som deler sine erfaringar. Eg ser fram til å vidareføre dette her og legge det inn i planlegginga og kvardagen min.

Det har gitt meg ein ny puls, ei anna rytme og glede over livet. Det eg gler meg mest til å sjå meir på er å "spise etter syklus". Perfekt for ei som er glad i matlaging men samtidig litt matlei når det går mykje i det samme i vekene. No har eg fått monge fantastiske oppskrifter til inspirasjon - og det betyr at vekene ikkje blir eller skal vere like!! 

Ny bonus:
Nervesystemet har fått en trøkk, hva gjør du?

Mitt nervesystem har vært frynsete og fikk seg en real trøkk. Og selv om det var aldri så hardt og fælt når det sto på, så er jeg glad for det i dag. For det har lært meg så mye på veien til å finne ut av og støtte meg selv ut av trøkken. Og det vil jeg dele med deg inne i kurset. 

Det pulserende stresset som var et av flere symptom på et frynsete nervesystem, samt forhøyet hvilepuls, søvnvansker og angstliknende tilstand var andre. Du får lære i dybden læringer om hvordan nerveystemet fungerer,  tryggende somatiske øvelser, SOS for akutte stresstilstander og supertriks for dypere hvile (som er noe av det viktigste når du står oppi noe heftig) 

The Ideal you
INTRODUSERER..

Stress & Syklus i oppgradert versjon 

Etabler en solid forståelse over din egen biologi  og en nærende kontakt med kroppen din

Når du forstår både hvordan hormonene dine fungerer, hvordan stress påvirker deg og har alle de verktøyene som trengs for at du skal leve ditt beste liv på dine premisser. Da står du stødig i både motvind såvel som medvind.

Du vil lære:

 • Hvordan du kan prioritere deg selv høyere uten dårlig samvittighet
 • Hvordan du kan støtte kroppen og sjelen gjennom hele syklusen din
 • Å romme hele deg. Aksept for skyggesider og vekst er like naturlig som brede smil og fine øyeblikk.

Tiden er inne for å nære deg selv som aldri før!

Modul 1:

Istedenfor å overvelde deg med allslags intrikat biokjemi så går vi steg for steg, slik at du forstår det du trenger med hva stress gjør i kroppen.

Modul 2:

Vi dykker litt dypere ned i hva stress gjør med både helsen din og fordøyelsen. Og hvordan du kan jobbe for å støtte kroppen din best mulig.

Modul 3:

I hvilke deler av livet påvirker stress ? (svar: alle) Men på hvilken måte. Og hvordan kan du hjelpe deg selv på best og enklest mulig måte. 

Modul 4:

Hva skjer egentlig i syklusen din? Hva gjør hormonene? Og hva er det lurt å spise? Alt dette og mye mer, får du vite på en enkel måte, men konkrete verktøy som vil hjelpe deg

Modul 5:

Vi dykker enda litt mer ned i syklus-visdommen. Og du vil forstå kroppen din bedre og bli enda mer glad i deg selv og den fantastiske kroppen din etter denne uken.

Modul 6:

I denne modulen får du mine favorittverktøy og strategier for varsom selvutvikling. 
Du får to deler om human design, en del om selvutvikling og bagasjen og om meditasjon

Modul 7:

Vi feirer alle gode endringer og læringer vi alle har hatt i dette kurset. Vi oppsummerer hva alle disse ukene har inneholdt og så får du noen øvelser som hjelper deg å forme livet ditt til å bli mer av det du ønsker fremover.

Bonuser

Som deltaker i Nye Stress & Syklus så går du hvertfall ikke tomhendt hjem. Du får en bonus om overgangsalderen og hva du kan gjøre for å mildne symptomene og skape det beste fundamentet for resten av overgangsalderen. 

Bonuser

Du får også en bonus om hvordan lære videre den visdommen og kunnskapen til din datter som enten får snart mensen eller har fått mensen. Slik at hennes start blir uten en følelse av at det er skittent og noe som må gjemmes bort og at man må ikke bare finne seg i smerter. 

Ekstra bonus:
Forstå hormonenes hemmelig liv

Jeg kastet meg inn i ett nytt stort forskningsprosjekt. Og denne bonusen ble resultatet av alt jeg lærte. Både av spesialister på område, samt artikler, studier, men også 3 nydelige bøker; The secret life of fat - Sylvia Tara, Glucose revolution - Jessie Inchauspe, Women food and hormones - Sara Gottfried.

Jeg fikk vite at jeg er ikke "bare" overvektig før påske 2023. Jeg har lipødem. Og jeg satt på å finne ut hva er det som skjer i kroppen slik at det dannes betennelse i både fettvev og bindeve.  
Jeg inkluderer også hva jeg gjør av egenbehandling, som til nå er stor suksess. 

Rose Anette Vallesverd

Tusen takk for ett fantastisk flott stress og syklus kurs. For min del har det hjelpt meg med å bli mer bevist på følelsene mine i syklus og hvordan jeg kan forberede meg og håndtere de på en bedre måte.

Stress i hverdagen har blitt bedre, men med tanke på psykisk syk mann så er der jo noe stress for det. Alt i og utenfor hus ligger da selvfølgelig på meg. Har blitt flinkere til å la ting ligge og også spør om hjelp utenfra. Dette kurset er ikke noe kvikfix, det må jobbes med hele tiden . Så satser på at den indre roen kommer mer etterhvert.

 Silje du er ett fantastisk menneske og jeg er takknemlig for at jeg kom i kontakt med deg. Kurset ditt er helt fantastisk!

Søsterskapet er kollektivet i facebookgruppen vår

 

Lurer du på noe? Vil du dele en stress &syklus seier? Vil du skrive inn din læring til den ene modulen?

I denne gruppen er både nåværende kursdeltakere og tidligere. Og sammen lager vi et enda flottere og enda mer påfyllende kollektiv.

Her inne er det åpne, ærlige og sårbare delinger som fører oss sammen som et kollektiv videre. Vi vokser og lærer av hverandre.

Silje Aasgrav

Jeg har vært på en helsereise gjennom mange år, og fikk etterhvert øynene opp for at syklus og stress påvirker meg enormt mye. Jeg ønsket å lære mer, men fant ikke noen som så på dette fra et mammaperspektiv.

Så dukket muligheten for å delta på Stress & Syklus opp, og her får man virkelig hele pakka.

Selv om jeg kunne noe fra før, går Silje akkurat passe inn i dybden på mat, hormoner, det å sette egne behov først og hvordan kroppen påvirkes av stress og syklus.

I tillegg har vi blitt utfordret med nydelige refleksjonsoppgaver som har gitt meg klarhet rundt hva som trigger meg, og som virkelig har skapt endring i hvordan jeg tenker og takler utfordringene i hverdagen.

En skikkelig bonus var at vi var en veldig fin gjeng med damer, som skapte en ramme rundt det hele. Der jeg har kunnet dele både oppturer og nedturer, og innse at vi alle har vårt å stri med.

Som en typisk flink pike kjenner jeg at jeg etter dette kurset begynner å endre meg. Jeg aksepterer mer rot, tørr å si mer nei, spesielt med bakgrunn i min egen syklus, og jeg klarer å se på «nedturer» som læringer.

Jeg kan virkelig anbefale dette kurset.

Silje er ei dame som garantert vil lære deg mye nyttig som kan gjøre hverdagen enklere, der du kan spille på lag med deg selv og kroppen din.

Å bli med i Stress & Syklus er like lett som 1 - 2 - 3

Si ja til deg selv. Hele deg, din datter og din egen overgangsalder! 
Ved å trykke på knappen, velg hvordan investeringen din skal se ut. Betal med verdens beste samvittighet! For dette er en investering som vil både gi deg verdi for resten av livet, men du kan også dele videre med kommende generasjoner.

Åjaaa! Årets beste investering, her kommer jeg!

Nina Knutsen Kirkengen

Tusen hjertelig takk Silje, for at du hjelper oss damer til å ta et ansvar rundt et veldig viktig tema.- nemlig oss selv, kvinner, helsen vår og vårt unike system når det kommer til syklus og hormoner. 

Dette burde komme som en revolusjon i pensum, for så viktig er det. Alle kvinner med respekt for sin helse burde ta dette kurset til Silje. Jeg har lært mye nytt, men også blitt påminnet om at "kunnskap leder til forståelse, og forståelse leder til aksept" siterert med kloke ord fra Silje. 

Vi i dagens samfunn fokuserer på som negativt; lav energi og behov for mye hvile , egentlig er ganske naturlig i perioder. Aksept for når vi følger vår syklus, og respekterer den, så får vi kanskje også mer av den gode energien tilbake og mindre plager og vondter i det lange løp. 

Stress & Syklus hjalp meg til å forstå hvordan jeg kan følge denne rytmen med både min kropp og sinn. 

Silje har en helt unik evne til å se sammenhenger mellom hvordan kropp og sinn påvirker hverandre. Og dette er et veldig godt skreddersydd opplegg med det beste for både kroppens forskjellige fysiske behov, sammen med pleie for det kognitive og sjelelige. 

 Det er også godt å få dele denne innsikten sammen med et herlig fellesskap. Og å lære av andre damer i dette felleskapet som Silje legger til rette for.

 Veldig takknemlig for dette kurset.

Jeg er Silje.

De fleste ville kanskje beskrive meg som en mor, kone og grunderspire. Men jeg er mye mer enn det. Og det samme gjelder for deg.

Selv om det er lett for både samfunnet og oss selv å putte oss i ulike bokser, så trenger vi ikke å bli inne i de boksene som er for små. Bli med meg å bryt deg løs fra de boksene som du tidligere har prøvd å komme ut av.

Min største hovedmisjon  er å etterlate jorden bedre enn jeg ankom den. 

Og å holde dette kurset for deg og alle de andre er en vei til å bidra til nettopp det overordende målet. 

Jeg vet hvor kjipt og ille det er å føle seg som supersliten og oppvridd gammel kjøkkenklut med ubalanse i hormonene mine. 

Med dette kurset vil jeg gi deg som medkvinne og søster kraften tilbake til forståelsen og kunnskapen til å forme ditt liv bedre enn du trodde var mulig. 

"For en herlig blanding av kunnskap denne dama har. Hun kan alt. Ikke sånn litt om alt, men ALT om ALT. 

Hver gang har Silje klart å snu det til at jeg enten ser ting på en annen måte, eller kommet med innspill/råd som hjelper.

Jeg er langt ifra ferdig med reisen min, men har fått fantastiske verktøy å jobbe med som hjelper meg på veien. Det rare er at flere av verktøya hadde jeg hørt om før, men klarte ikke å gjennomføre de alene. Det å ha ei som heier på deg og vil at du skal lykkes er GULL."

 
Utrolig fornøyd 3barns mor

"Jeg har lært å ta bedre vare på meg selv.  

Jeg har det bedre, forholdet til mannen er bedre, ungene er gladere og hele familien er generellt mer harmonisk. 

Sammen med Silje har jeg jobbet med ubevisste tankemønstre som har stjålet energi. Nå sover jeg bedre og har mer energi på dagen. 

Silje er en sprudlende og omsorgsfull dame med mye kunnskap og har en helhetlig tilnærming. "

 
Mamma til 3, som prioriterer seg selv høyere nå

Lurer du på noe?

Det siste jeg vil er at du skal sitte igjen på gjerdet fordi du hadde et spørsmål som du ikke hadde fått svar på. 
Jeg inviterer deg til å ta kontakt for å få svar på dine spørsmål før du melder deg på.
Enten på instagram eller Epost: [email protected]

Du kan velge mellom disse investeringene

Jeg gleder meg til å ta med deg på denne reisen.

Nye Stress & Syklus

4780,-

Ordinær pris

 • 7 moduler med alt relatert til stress og syklus.
 • Nyhet: Bonus om akutte stress tilstander
 • Alle modulene er oppdatert og pusset opp
 • Tilgang til kurset i totalt 1 år.
 • Fellesskap i facebookgruppe med alle damene som både har tatt og tar dette kurset
 • 2 utfordringer og refleksjonshefter

  Dette kurset tar du helt i ditt eget tempo. Alle modulene slippes i de fire ukene etter du kjøper kurset. 
Oh yes! count me in❤

Nye Stress & Syklus

2520,-

Ordinær i 2 avdrag

 • 7 moduler med alt relatert til stress og syklus.
 • Nyhet: Bonus om akutte stress tilstander
 • Alle modulene er oppdatert og pusset opp
 • Tilgang til kurset i totalt 1 år.
 • Fellesskap i facebookgruppe med alle damene som både har tatt og tar dette kurset
 • 2 utfordringer og refleksjonshefter


  Dette kurset tar du helt i ditt eget tempo. Alle modulene slippes i de fire ukene etter du kjøper kurset. 

Dette fortjener jeg ❤