Om The ideal you

The ideal you drives av Silje E. Vassøy Aase.  33 årig Stavangerjente. 
Lykkelig gift og 3 jenter. 

Silje har alltid hatt veldig stort vitebegjær, helt fra barndommen stoppet hun aldri med å spør spørsmål. De siste 8 årene har spørsmålene hun har stilt seg (og mange fagfolk) vært relatert til helse. Hun har reversert leddgikt som resultat av dette, på tross av at legene mente at dette var en diagnose og smerter hun måtte akseptere å ha for resten av livet. 

Sammen med en stor dose medfødt standhaftighet og logisk forståelse for både biokjemi, mentalt arbeid og NLP Coaching teknikker og metoder så klarte hun det som legene mente hun ikke skulle klare. 

Silje sitt hovedbudskap som hun ønsker å formidle til alle:
" Jeg vil vekke opp de som tror at man godta andres diagnose som sin egen sannhet og rive opp den aksepten at man kan ikke gjøre noe selv med kost/livsstil for å bedre sin egen helse. Du er ansvarlig for din egen helse, du kan ta saken i egne hender, lese og forstå og eventuellt få kyndig hjelp av en helhetlig funksjonell lege.  

La oss ha en helserevolusjon, bestående av Naturlig og ekte mat, god og riktig bevegelse og en livsstil som støtter om dette. 

Hun har bredt interesse- og kompetansefelt innen; Eteriske oljer, dysbiose og tarmutfordringer, inflammasjon, autoimmune sykdommer, biohacking, kosttilskudd for å støtte helsa, tradisjonskost og fermentering og kjøkkenhage-dyrking. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.